Inte långt kvar nu...

Publicerat: 2011-10-03 Kl: 00:01:05 | I kategori: Allmänt


Den 28 april åkte Alex ner till Rhodos för att hålla koll på grabbarna på Grabbarna Grus. Dock var kärleken kvar i Borlänge och efter mycket om och men så bestämde sig även Helen i juli för att flytta ner till sin kära och bli en av The Waterhoppers. Efter en sommar med mycket hårt jobb och slit så börjar även detta leda mot sitt slut. Vi sitter nu, i slutet av säsongen, med en drink och njuter av ledigheten, av att bara få vara turister i några dagar. På några månader hinns det med mycket och vi minns tillbaka på alla fantastiska och oförglömliga minnen vi delat tillsammans med nyfunna (och gamla) underbara vänner... Med delade känslor är det på tisdag dags för oss att lämna allt detta och bege oss hemåt mot Sverige igen... Dock vet vi att tiden går fort och att vi snart är här igen för ett kärt återseendet och nya roliga stunder. Tiden i Sverige varar inte heller länge eftersom Mexico väntar oss denna vinter ;) Men innan dess ska vi komma hem, njuta och träffa alla nära och kära som vi saknat otroligt mycket... Med all vår kärlek Tack Rhodos för denna sommar! "We dont say goodbye, just, See You Soon!"

Kommentarer
Postat av: Caroline Rosén

Vilken fin blogg du/ni gjort! Det ska bli intressant att följa er, dock läser man alltid sådanahär med en viss avundsjuka o saknad. Ibland väldigt jobbig läsning.... men det är ju allas eget val att åka iväg på sånna härligheter! Så alla små avundsjuka läsare har all möjlihget i världen att göra samma grej/ eller sin egen resa!

Å det har du nu inlett, fantastiskt!!! :)

Tänkt så mycket snack vi hade där på salongen, prat fram o tillbaka om allt vi ville göra! Men nu jäklar e du på väg! Lyckliga Helen! NJUT!!!!

2011-10-03 @ 12:02:57
Postat av: millan

Det är VI som skall tacka Er <3

2011-10-03 @ 21:23:50
URL: http://tigerochmillan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0