4 dagen, En aktiv dag

Publicerat: 2011-10-18 Kl: 03:59:51 | I kategori: Allmänt


Vädret såg lite bättre ut imorse när vi vaknade. Skönt att se en liten glimt av solen...
Vi bestämde oss därför för att återigen besöka shopping centret, men denna gång fick det bli en promenad dit.
Vår lägenhet, Croco Condos, inne på gården och utifrån gatan..
Storhandling...Här kan man hitta allt, färdigrullade köttbullar, Phiadelphiaost med laxsmak, 3 L läskflaskor etc. Dock har vi slutat med läsk... (eller försöker i alla fall) :P
Några timmar spenderade vi inne, endast, i denna mataffär. Mycket att gå igenom :)
Det vi verkligen förvånas över är hur billigt det är att leva, priset är hälften av vad vi betalar hemma i en mataffär. Så nu blir det mer matlagning hemma och inte lika ofta restaurangbesök. Men så klart måste man även lyxa till det lite då och då :)
Vi köpte även ett varsit gymkort idag ;) Tro det eller ej... men det är sant. Nu får det vara nog med dessa latmaskar som vi kommit att bli. Kan lova att det kändes ganska rejält att man inte tränat på ett tag och att man levt ett ganska hårt liv nere på Rhodos... Men men, nya tag och nya utmaningar!
Efter ett svettigt gympass blev det promenad på stranden. Nu längtar vi ännu mer efter solen som hållit sig i skym undan sedan vi kom hit. Vi hoppas på beachväder inom de närmaste dagarna ;)
En helt okej dag trots att vädret inte är på topp...
Det känns som att vi kommer gilla Playa del Carmen ganska sten hårt ;)
Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Nina

Glöm inte att åka till Tulum, de är vackert. ranchero är det möraste köttet någonsin, typiskt mexikanskt. I playa finns även en bar som heter sueco, där jobbar Yurij och co som är svenskar. Vad ska ni jobba med där nere?

Hasta lluego!

2011-10-18 @ 09:53:20
Postat av: Helen & Alex

Tack Nina för dina tips! Vi ska absolut prova Tulum, vi har hört mycket gott om det stället. Eftersom Alex är en köttälskare så kommer han definitivt att prova Ranchero :)



Helen ska utbilda sig till dyk instruktör och det verkar inte vara några problem att få jobb som det om man är svensk. Har redan fått erbjudanden.



Alex kan det däremot bli lite svårare för. Han arbetar inom restaurangbranchen och här i Mexico är det svårt att få jobb inom det. Så vi får se vad han hittar på :)Några tips?

Gracias!



2011-10-18 @ 17:06:47
Postat av: bacilln

glöm ej rhodos ,,smitaren

2011-10-20 @ 13:48:02
Postat av: Alex

Smitaren? Jag lovar att inte glömma Rhodos ;)Ge mig bara lite sommarlov först :)

2011-10-22 @ 04:29:41
Postat av: Nina

Buenos días!

Åh så roligt! Saknar det där stället!

Tips på jobb kan vara att jobba på hotell, det finns många som är riktigt Amerkanska. Hotell resort finns i mängder längs carretera federal 307, som går mot Cancun. Men också några mindre inne i staden men jag tror att det är resorten som kan vara bäst för er.

ok, practica mas español, no necesita un escuela solo escucha y probar habla todo los dias!

hasta lluego!

2011-10-22 @ 09:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0